Xino Mandarin

Sorprèn el teu paladar i el dels teus amb l’exquisida varietat de propostes gastronòmiques de la Xina i del Japó, en un acollidor espai, al carrer Lasauca número 11 de Figueres, o mitjançant el servei a domicili, a través de l’aplicació Just Eat

Obert de dilluns a diumenge, el Restaurant Xino Mandarin és una icona de la cuina oriental a la província. Amb una gran varietat i amb els millors ingredients de la cuina xinesa, la qualitat oferta al llarg dels últims anys fa que el lloc s’hagi convertit en un fix a la llista dels amants de l’ànec amb taronja acompanyat dels fideus udon o de l’arròs amb curri, entre moltes altres suculents propostes.

A banda de la carta, amb una amplíssima llista de plats, també compten amb diferents menús, segons les pretensions de cada client. I a banda dels plats, tant els històrics com els del moment, de la cuina xinesa, des de fa un temps també ofereixen la secció japonesa, amb autèntics makis, rolls i sashimis. I amb la sempre cercada relació quantitat/qualitat/preu assegurada.

Sens dubte, doncs, tal com avalen les opinions dels clients, confiar amb el Mandarin és sinònim de gaudir a taula. També destaca el servei que realitzen fora de Figueres, concretament a Vilatenim, Vila-sacra, Vilafant, Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Cabanes, Borrassà i Santa Llogaia. Un bon servei garantit a través de la coneguda aplicació Just Eat. “Entregues perfectes i ràpides” i “Bon gust i bona presència” son alguns dels comentaris més habituals i més recents a les xarxes.