Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles
    • Figueres inaugura la restauració de les Basses del Terrisser
    • Agostino Avventurato, alcaldable pel PP a Castelló-Empuriabrava
    • Vilafant demostra que els jocs són una eina educativa
    • SOM marca el rumb cap a la millora de la seguretat a Castelló i Empuriabrava
    • Tots els sabors de Roses a la Ruta de la Tapa
    • Presentació del VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries
    • La 3a edició del Saló dels Oficis reunirà 150 empreses, 3000 alumnes i administracions amb 14 sectors de formació professional
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Elisabet Villalobos: “Som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom”
    Gastronomia

    Elisabet Villalobos: “Som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom”

    1 de Febrer de 202324 Vistes
    Sabores

    Sabores és un local de Castelló d’Empúries on pots gaudir i degustar de la cervesa i el formatge artesanal de la família d’Elisabet Villalobos, juntament amb els àpats que ofereixen per combinar amb els seus productes.

    – Quina és la història de Sabores?
    Sabores neix el 20 de setembre del 2021, poc després de la gran pandèmia. Nosaltres som fabricants de cervesa artesanal de Castelló i vam decidir obrir un local al poble amb les nostres cerveses per poder-les combinar amb un àpat, com hamburgueses, natxos… A més, oferim també els plats fets d’aliments vegetals.

    – Què la va motivar a escollir la restauració a Castelló d’Empúries?
    Ens vam decantar per la restauració bàsicament perquè la família materna ja som fabricants de formatge i de cervesa des de fa més de catorze anys i la nostra idea era obrir un local on poder mostrar i que la gent provi aquests dos productes. El fet que escollíssim Castelló és perquè és on va néixer la nostra cervesa i també perquè a l’Empordà no hi ha cap lloc on uns fabricants de cervesa tinguin el seu propi local.

    – Quin tipus de cuina oferiu?
    A més dels nostres formatges i la nostra cervesa suau artesanals, fem menjar ràpid perquè treballem de nit. Sempre diem que som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom, perquè oferim hamburgueses de tipus americanes i també tropicals. Tota la carta la treballem també de forma vegetal.

    – Pel fet de ser dona, creu que ha tingut desavantatges o inconvenients en aquest sector?
    Bé, ha estat una mica difícil perquè les tres germanes i la meva mare vam fundar la cerveseria i la gent no s’imagina ni està acostumada a les dones en aquest món, ja que s’imagina al cerveser com una figura masculina. Llavors, puc dir que ens va costar entrar en el mercat, però per la resta no ho hem notat.

    – Quins són els projectes de futur del negoci?
    Com a negoci, tenim de meta poder brindar a Castelló un local nocturn perquè no hi ha un lloc on poder anar a sopar, prendre una copa, escoltar música i distreure’s sense haver d’anar a un altre poble. Com a plans de futur amb les cerveses, estem intentant fer una major producció per distribuir a escala nacional.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    A Can Barbes es treballa perquè la gent se senti com a casa, amb plats casolans amb tocs d’autor

    13 de Març de 202352 Vistes
    Gastronomia

    Restaurant El Racó de Castelló, especialistes en carns a la brasa i cuina de mercat

    20 de Febrer de 202315 Vistes
    Gastronomia

    Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula!

    8 de Febrer de 202329 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 370

    370CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.