Sabores

Sabores és un local de Castelló d’Empúries on pots gaudir i degustar de la cervesa i el formatge artesanal de la família d’Elisabet Villalobos, juntament amb els àpats que ofereixen per combinar amb els seus productes.

– Quina és la història de Sabores?
Sabores neix el 20 de setembre del 2021, poc després de la gran pandèmia. Nosaltres som fabricants de cervesa artesanal de Castelló i vam decidir obrir un local al poble amb les nostres cerveses per poder-les combinar amb un àpat, com hamburgueses, natxos… A més, oferim també els plats fets d’aliments vegetals.

– Què la va motivar a escollir la restauració a Castelló d’Empúries?
Ens vam decantar per la restauració bàsicament perquè la família materna ja som fabricants de formatge i de cervesa des de fa més de catorze anys i la nostra idea era obrir un local on poder mostrar i que la gent provi aquests dos productes. El fet que escollíssim Castelló és perquè és on va néixer la nostra cervesa i també perquè a l’Empordà no hi ha cap lloc on uns fabricants de cervesa tinguin el seu propi local.

– Quin tipus de cuina oferiu?
A més dels nostres formatges i la nostra cervesa suau artesanals, fem menjar ràpid perquè treballem de nit. Sempre diem que som una fusió de sabors, d’aquí el nostre nom, perquè oferim hamburgueses de tipus americanes i també tropicals. Tota la carta la treballem també de forma vegetal.

– Pel fet de ser dona, creu que ha tingut desavantatges o inconvenients en aquest sector?
Bé, ha estat una mica difícil perquè les tres germanes i la meva mare vam fundar la cerveseria i la gent no s’imagina ni està acostumada a les dones en aquest món, ja que s’imagina al cerveser com una figura masculina. Llavors, puc dir que ens va costar entrar en el mercat, però per la resta no ho hem notat.

– Quins són els projectes de futur del negoci?
Com a negoci, tenim de meta poder brindar a Castelló un local nocturn perquè no hi ha un lloc on poder anar a sopar, prendre una copa, escoltar música i distreure’s sense haver d’anar a un altre poble. Com a plans de futur amb les cerveses, estem intentant fer una major producció per distribuir a escala nacional.

 1,444 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui