restaurant El Monestir

El Monestir benedictí romànic de Sant Pere de Rodes, un dels més llocs més emblemàtics de l’Empordà, és un conjunt monàstic de grans dimensions, format per l’església, el claustre i les diverses dependències monàstiques com el celler,  el refectori i el rebost, etc. disposades al seu voltant, tot plegat organitzat en terrasses corresponents al desnivell natural de la muntanya ja que el monestir es va edificar al vessant nord de la muntanya de Verdera, en un replà per sota del castell de Verdera, que li donà protecció.

Aquest idíl·lic paratge del Monestir de Sant Pere de Roda disposa també al seu interior d’un restaurant molt arrelat i consolidat, amb un servei molt proper proporcionat per un equip que pràcticament no ha canviat en el temps, fruit de la seva professionalitat.

 Al front d’aquest equip i del local es troba Xavier Bassaganya qui va encendre els fogons del Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes fa dues dècades, l’any 1999. Pel que fa al restaurant, ens ofereix una variada cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància als productes de Km0 i, sobretot, als vins; tots ells de la Denominació d’Origen Empordà.

El Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes conta amb espectaculars i privilegiades vistes al Port de la Selva i Vilajuïga.

L’establiment ens ofereix la possibilitat de menjar a la carta, o gaudir dels seus variats menús a diferents preus. També ens ofereix la possibilitat de menjar als salons interiors o, si el temps ho permet, a la terrassa, sempre amb la possibilitat de degustar els seus elaborats plats mentre la vista gaudeix de la immensitat paisatgística que ens ofereixen els seus voltants.

El restaurant disposa de taules especials per a banquets, menjars d’empresa o de grups per celebrar qualsevol esdeveniment personalitzats i adequats per a cada ocasió.

En definitiva: vistes privilegiades, qualitat-preu garantida, visites guiades amb maridatges, concerts de música clàssica, productes gastronòmics de proximitat. Què més es pot demanar? Si voleu més informació detallada us podeu adreçar al web: www.restaurantsantperederodes.cat

Redacció, J.M.O.

 517 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui