Miralles

A tocar de Llançà, el restaurant Miralles és una opció ideal, per la seva agradable ubicació, molt adequada per l’actual context Covid, per la qualitat-preu i pels esdeveniments que s’hi celebren

Tracte proper i espai que ofereix cuina tradicional catalana de qualitat i, més concretament, plats únics i consolidats de l’Alt Empordà. Així es defineix el Miralles. Els seus cargols, el magret d’ànec, el pollastre amb gambes, les gírgoles arrebossades, la carn a la brasa, els xuixos… Aquestes són algunes de les preferències dels clients d’aquest establiment amb més de trenta anys d’història i que destaca, a banda dels seus plats, per la seva acollidora ubicació, ben abraçat per una generosa pineda.

A 2 quilòmetres de Llançà, cal subratllar que compta amb totes les facilitats per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment: zona chill-out a tocar de la piscina, aparcament ampli, un parc infantil…

A més, en Josep, el seu propietari, organitza exposicions de pintura i proposa tota una sèrie d’actes culturals molt destacats. “L’agenda cultural d’estiu ha estat molt positiva, amb una assistència molt notòria en bona part dels actes. Havia de concloure el dia 18 de setembre però finalment serà el dia 25, amb una interessant nit rumbera”. A partir de l’octubre, es presentaran les noves propostes de tardor i hivern, bàsicament de música i teatre, que tindran lloc cada dos dissabtes.

Un cop conclogui l’estiu, l’horari d’obertura serà els divendres, dissabtes i diumenges i dies festius. Anoteu-vos-el, doncs, si voleu passar una bona estona amb parella, família o amics en un entorn tranquil i molt agradable. I amb el més important: amb una relació qualitat-preu ben garantida.

 3,339 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui