Club Nautic Darnius

El restaurant Nàutic Darnius està ubicat en un entorn excepcional, envoltat de natura i amb unes vistes privilegiades al pantà de Darnius-Boadella.

L’oferta gastronòmica es compon d’una selecció de plats de temporada i productes de proximitat, dels que se’n destaca les carns a la brasa, paelles i uns deliciosos guisats, servits per un personal de sala molt amable i atent que té cura de les necessitats dels seus clients en cada moment.

L’espai compta amb una àmplia terrassa exterior des de la qual els comensals poden gaudir d’unes vistes espectaculars i sentir la natura al seu voltant. Pels dies de més fred, el restaurant disposa d’una gran sala interior.

El restaurant Nàutic Darnius esdevé una opció molt recomanable tant pel públic familiar com per a grups perquè, tot i que per alguna la seva ubicació aïllada de les principals vies de comunicació podria suposar un problema, compta amb un bon aparcament i un entorn idíl·lic on passar una agradable estona abans o després de degustar les seves especialitats.

Club Nautic Darnius

 798 visualitzacions totals,  6 vistes d’avui