Bodega_Avi_Xano

Fa poc més d’un mes que la Bodega de l’Avi Xano ha reobert portes al Poblat Típic d’Empuriabrava. Després de més de 30 anys, Sergi Ramos, el net de l’antic propietari, s’ha posat al capdavant del negoci familiar.

Què li porta a obrir aquest negoci?
Fa trenta anys els meus avis tenien un local anomenat “La Bodega” al local del costat d’on hem obert ara, i tant aquell espai com aquest, són de la seva propietat. El que tenien ells encara està llogat, però aquest el vaig reobrir recentment amb el nom de La Bodega de l’Avi Xano, que és el nom del meu avi.

A part de vostè, qui més s’ha implicat en tornar a donar vida a La Bodega?
Ho portem amb la meva mare i la meva parella. Tots tres. Ens ha fet molta il·lusió, la veritat. Esperem que vagi bé!

Quina diria que és la seva especialitat?
Els nostres arrossos a la llauna agraden moltíssim a la gent, i també venen per això! Tenim obert tot el dia, i oferim esmorzars sobretot per atraure a la gent local. Ens agradaria que veïns i veïnes vinguessin, ho hem enfocat així. Però és evident que la nostra ubicació ens fa tenir molt de turisme.

Han mantingut l’essència de La Bodega?
Hem mantingut l’estil de La Bodega, i hem intentat seguir el que hi havia, però ara té un aire més modern, industrial. Tot i que no és just el local que era, però són correlatius.

Quins horaris fan?
A l’estiu obrim cada dia de les 8h a les 00h. De cara a l’hivern i fins a Sant Joan, tancarem dimarts, però farem el mateix horari per donar servei a la gent d’aquí, que són, sobretot, els que volem que vinguin.

 893 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui