Ancora_Roses

A peu de platja, l’Àncora és d’aquells llocs amb bona presència i de total essència estiuenca, amb productes de qualitat, en la major part dels casos de km.0

L’Àncora s’ubica a la platja de la Perola, amb bones vistes, bon emplaçament per gaudir de les postes de sol i amb ampli espai per a la mainada. Compta amb un espai exterior cobert i una terrassa amb taules sobre la mateixa sorra de la platja. “L’indret de la Perola té moltes oportunitats, sobretot pels capvespres d’estiu… Una platja urbana acollidora i una atmosfera tranquil·la, per gaudir amb amics, coneguts, la mainada…”, subratlla en Carlos, el gerent.

“Quant a aquest inici de temporada, hem anat de més a menys. D’expectatives altes fa unes setmanes a un estiu, ara mateix, potser pitjor que l’anterior. Però comptem que el turisme local sumarà i ens visitarà fidelment, nosaltres treballarem per garantir, una vegada més, el que diu el nostre lema: portar el mar a cadascun dels plats dels nostres clients”. En efecte, l’Àncora compta amb una elaborada i extensa carta repleta d’especialitats, sobretot de la badia de Roses. Hi brillen els seus arrossos i tapes, però també les seves carns, d’uns germans carnissers de la mateixa vila, des de fa anys.

A més, cal no passar per alt que l’Àncora disposa d’una espectacular sala a la planta superior, per tots aquells que vulguin gaudir d’un àpat amb més privadesa o fer-hi uns còctels per tancar la jornada. En definitiva, barreja de senzillesa i tocs moderns en un mateix local, tant pel que fa als plats, begudes com la seva essència marinera i estiuenca que s’hi respira.

 1,728 visualitzacions totals,  23 vistes d’avui