Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”
    • Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart 2023
    • Figueres entra en estat d’emergència per sequera
    • Roses revalida la Quarta Flor d’Honor dels guardons Viles Florides
    • La FSE inicia un estudi per detectar malestar emocional en infants i adolescents que s’atenen a l’ABS l’Escala
    • L’Alt Empordà Sea Walking es consolida com un referent del senderisme a les comarques gironines
    • Lluís Bosch: “En la festa major, farem un acte per donar les gràcies a tots els serveis d‘emergència que van participar en l’extinció de l’incendi”
    • 16ª Cursa de la Dona de Roses
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita
    Gastronomia

    L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

    28 d'Agost de 202312 Vistes
    Ca la Margarita

    Davant del mar, a la plaça Sant Pere número 6, la seva proposta gastronòmica té espai en cada època de l’any dins del calendari rosinc, amb els arrossos també com a plats recomanables.

    Els inicis del negoci es remunten a gairebé tres dècades enrere, amb la Margarita al capdavant, moment en què la família va adquirir el Trull de Fortià i es va donar a conèixer amb una destacada oferta gastronòmica, ben complementada amb un tracte proper i de proximitat cap als clients.

    Uns quants anys més tard, concretament el 2008, l’activitat va concentrar-se en un nou local ubicat davant de l’escola rosinca Jaume Vicens Vives i, només un any després, davant la font dedicada als Pescadors, just al Passeig Marítim de Roses, la família va adquirir un nou local. I per continuar creixent, i fins avui dia, l’any 2015 Ca La Margarita va seguir fent passos endavant, concretament a la freqüentada i ben ubicada plaça Sant Pere número 6, l’emplaçament que tots coneixem avui dia, sobretot per la terrassa amb bones vistes davant del mar.

    A qui no li ve de gust tastar un tataki de tonyina o unes minihamburgueses de calamar al ajillo just davant de la badia de Roses? Durant la temporada estiuenca, concentren la seva tasca diària en una extensa i completa carta, repleta de tapes, fins a més de 40 tipus, també amb arrossos i opcions de carn a la pedra, com per exemple els txuletons. Les tapes que són de peix contenen, és clar, peix fresc de la zona. Ca La Margarita també destaca per oferir un elaborat suquet de Roses, una de les tradicions rosinques.

    Ca La Margarita obre tot l’any i és ben present en les cites top del calendari: Ruta de les Tapes, calçotades per grups, el Carnaval… Compten, doncs, amb propostes de menús tancats per a colles i fora de temporada d’estiu sí que ofereixen menú diari. L’Àngel ens posa al dia de la temporada estiuenca i ens explica que durant el juny l’ocupació a Roses no ha estat per tirar coets, però que darrerament la cosa ha millorat a la vila i que les previsions indiquen que l’agost serà positiu per al turisme i l’hostaleria.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

    28 de Setembre de 20231 Vistes
    Gastronomia

    Can Maricanes: cuina a foc lent que crea vincles

    29 d'Agost de 2023114 Vistes
    Gastronomia

    Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust

    17 d'Agost de 2023162 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.