Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • La Fira del vehicle d’ocasió de Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb un 25% més de vehicles híbrids i elèctrics
    • L’alcalde de Figueres dona la benvinguda als nous agents de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra
    • La Unió Esportiva Figueres i Comerç Figueres sumen esforços per a promoure la ciutat
    • La Comissió del Nomenclàtor acorda les distincions de la ciutat de Figueres 2023
    • La segona edició de la iniciativa “Beu-te el museu” uneix dotze cellers i dotze museus de la demarcació de Girona
    • Figueres millora la seguretat de vianants i bicicletes a la carretera del Far
    • Figueres prepara les mesures per fer front a l’estat d’emergència per sequera
    • XX Fira de la Poma de Relleno i de l’Horta de Vilabertran
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”
    Gastronomia

    Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”

    30 de Gener de 202330 Vistes
    Pizzeria_Italiana

    La pizza és el plat més comú a la cuina italiana. Els orígens d’aquesta explica que els italians en són els grans mestres i actualment és una de les receptes més icòniques de la seva gastronomia. Tot i això, la pizza ha viatjat arreu del món, motiu pel qual hem entrevistat a l’italià Luciano Martini, propietari de la pizzeria la Italiana a Llançà.

    – Com definiria el seu treball?
    Des de l’any 1990 treballo en el sector de la pizzeria i restauració i, com qualsevol sector, la professionalitat dels productes de bona qualitat, la passió pel treball i la humilitat et donen l’avantatge d’aconseguir l’èxit del propi treball. Per a mi és molt important la selecció d’una farina bona de blat, i l’elaboració d’aquesta mateixa, per obtenir la massa exacte que personalitza cada professional, com la recepta amagada de cada un.

    – Quina és la història de la pizzeria La Italiana?
    Estic en Llançà des de l’any 2005 i aquest juliol va fer divuit anys que la pizzeria està oberta. “La Italiana” va néixer com una pizzeria per a emportar, en un local petit i vam veure que a la gent li agradava el producte, amb el seu toc de simpatia, perquè no només té una bona matèria primera, sinó que també cal tenir simpatia. A poc a poc, amb els anys, i veient que la gent sempre demanava més, vam obrir un altre local, la segona pizzeria, sempre mirant d’acontentar a tot el món, tant a la gent del poble com als estrangers. Va funcionar sempre molt bé i amb tranquil·litat, però amb la pandèmia vam decidir quedar-nos amb un sol local per no deixar enrere el tracte amb els clients i per poder continuar satisfent al màxim.

    – Quin atractiu té la vostra pizzeria?
    Hi ha molta competència i també cal tenir en compte la tecnologia de la farina, que ha evolucionat molt al llarg dels anys, és una cosa impressionant. Han aparegut farines, per exemple, per a celíacs, de soja… Per tant, encara que el sector sigui molt ampli i hi ha molta competència, crec que l’atractiu és que sempre intento estar a l’avantguarda dels avenços del sector.

    – Quin creu que és el secret de l’èxit d’un negoci?
    Primer de tot, treballar amb un producte de matèria primera, donar a la clientela el que es mereix. En segon lloc, el secret també està amb la gent de darrere de la barra. Fa vint anys que treballo en aquest sector, a Itàlia i aquí, i he vist l’evolució de la gent, que cada cop és més exigent i per això és molt rellevant qui està darrere de la barra, ja que han de donar a la clientela el que es mereix, procurar que estiguin bé i a gust. Per tant, una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Can Maricanes: cuina a foc lent que crea vincles

    29 d'Agost de 2023109 Vistes
    Gastronomia

    L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

    28 d'Agost de 202310 Vistes
    Gastronomia

    Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust

    17 d'Agost de 2023160 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.