Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles
    • Figueres inaugura la restauració de les Basses del Terrisser
    • Agostino Avventurato, alcaldable pel PP a Castelló-Empuriabrava
    • Vilafant demostra que els jocs són una eina educativa
    • SOM marca el rumb cap a la millora de la seguretat a Castelló i Empuriabrava
    • Tots els sabors de Roses a la Ruta de la Tapa
    • Presentació del VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries
    • La 3a edició del Saló dels Oficis reunirà 150 empreses, 3000 alumnes i administracions amb 14 sectors de formació professional
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”
    Gastronomia

    Luciano Martini “Una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit”

    30 de Gener de 202322 Vistes
    Pizzeria_Italiana

    La pizza és el plat més comú a la cuina italiana. Els orígens d’aquesta explica que els italians en són els grans mestres i actualment és una de les receptes més icòniques de la seva gastronomia. Tot i això, la pizza ha viatjat arreu del món, motiu pel qual hem entrevistat a l’italià Luciano Martini, propietari de la pizzeria la Italiana a Llançà.

    – Com definiria el seu treball?
    Des de l’any 1990 treballo en el sector de la pizzeria i restauració i, com qualsevol sector, la professionalitat dels productes de bona qualitat, la passió pel treball i la humilitat et donen l’avantatge d’aconseguir l’èxit del propi treball. Per a mi és molt important la selecció d’una farina bona de blat, i l’elaboració d’aquesta mateixa, per obtenir la massa exacte que personalitza cada professional, com la recepta amagada de cada un.

    – Quina és la història de la pizzeria La Italiana?
    Estic en Llançà des de l’any 2005 i aquest juliol va fer divuit anys que la pizzeria està oberta. “La Italiana” va néixer com una pizzeria per a emportar, en un local petit i vam veure que a la gent li agradava el producte, amb el seu toc de simpatia, perquè no només té una bona matèria primera, sinó que també cal tenir simpatia. A poc a poc, amb els anys, i veient que la gent sempre demanava més, vam obrir un altre local, la segona pizzeria, sempre mirant d’acontentar a tot el món, tant a la gent del poble com als estrangers. Va funcionar sempre molt bé i amb tranquil·litat, però amb la pandèmia vam decidir quedar-nos amb un sol local per no deixar enrere el tracte amb els clients i per poder continuar satisfent al màxim.

    – Quin atractiu té la vostra pizzeria?
    Hi ha molta competència i també cal tenir en compte la tecnologia de la farina, que ha evolucionat molt al llarg dels anys, és una cosa impressionant. Han aparegut farines, per exemple, per a celíacs, de soja… Per tant, encara que el sector sigui molt ampli i hi ha molta competència, crec que l’atractiu és que sempre intento estar a l’avantguarda dels avenços del sector.

    – Quin creu que és el secret de l’èxit d’un negoci?
    Primer de tot, treballar amb un producte de matèria primera, donar a la clientela el que es mereix. En segon lloc, el secret també està amb la gent de darrere de la barra. Fa vint anys que treballo en aquest sector, a Itàlia i aquí, i he vist l’evolució de la gent, que cada cop és més exigent i per això és molt rellevant qui està darrere de la barra, ja que han de donar a la clientela el que es mereix, procurar que estiguin bé i a gust. Per tant, una bona matèria primera i el bon tracte del client fa que un restaurant tingui èxit.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    A Can Barbes es treballa perquè la gent se senti com a casa, amb plats casolans amb tocs d’autor

    13 de Març de 202352 Vistes
    Gastronomia

    Restaurant El Racó de Castelló, especialistes en carns a la brasa i cuina de mercat

    20 de Febrer de 202315 Vistes
    Gastronomia

    Josep Cervera de Can Narra: Treballem els productes acabats d’arribar del mar i servits a taula!

    8 de Febrer de 202329 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 370

    370CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.