La gerent de l’Hostal-restaurant La Tina del Port de la Selva confia en l’arribada de turistes francesos i el retorn dels clients habituals per poder igualar o superar l’estiu anterior.

La Tina del Port de la Selva és un negoci familiar, però qui capitaneja el vaixell?
A casa tots treballem igual. Sempre hem treballat amb el meu home, d’ençà que em vaig casar. Ara, la veu cantant la porten les meves filles i jo!

La pandèmia ha afectat greument al sector de l’hostaleria. Com ho han viscut?
Ha sigut molt difícil, com per a tot el sector. Vam haver de tancar, obrir, tancar…, A més, tots els grups que venien habitualment no han pogut fer-ho, i no hem pogut treballar tant. Quan va poder venir la gent del voltant, gent de segones residències i de cap de setmana, vam respirar una mica, però tot i això, hi havia poca gent.

Pel restaurant i l’hostal, des que van iniciar l’activitat als anys setanta, seria una de les pitjors èpoques?
Sí, ha sigut l’època més difícil. Però en general, abans es treballava molt més al sector de l’hostaleria. Abans hi havia molts anglesos, alemanys, i ara n’hi ha menys.

Sembla que anem sortint de la crisi sanitària. Com s’espera l’estiu?
Quan els francesos no tinguin cap inconvenient en arribar, ens anirà millor. És un turisme que surt i que gasta. La veritat és que, en general, la gent té moltes ganes de sortir després del que hem passat. I espero que vagi millor que l’any passat o igual, i que el client de sempre torni! Nosaltres oferirem el nostre producte habitual; el peix de la llotja del Port de la Selva i la verdura del nostre hort. Això sí, sempre intentem millorar en la qualitat.

 5,506 visualitzacions totals,  3 vistes d’avui