Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • Jordi Abres: “Són molts anys de fira i, per sort, penso que el repte s’ha complert sempre”
    • Anna M. Constanseu: “Amb la Ruta de l’Art, a més de tot l’art exposat, es gaudeix molt del municipi”
    • L’Octopussy rememorarà les seves nits més màgiques amb la seva Festa Daurada
    • Núria Escarpanter, balanç de 100 dies de govern
    • Joaquim Morillo: “Tot el muntatge de la fira convida a visitar La Vajol i a passejar-se pels seus carrers”
    • Montse Triola: “Treballarem perquè es portin a terme els punts més importants del nostre programa”
    • Es presenta la 16a Ruta de l’ART de Castelló d’Empúries
    • Dolors Barceló i Raquel Domínguez representen el partit de Junts per Castelló i Empuriabrava
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»“Parlar del Sikim és parlar d’una experiència completa”
    Gastronomia

    “Parlar del Sikim és parlar d’una experiència completa”

    26 d'Octubre de 202257 Vistes
    Sikim

    Tapes, plats de fusió, destacats còctels i bons artistes conflueixen en un únic espai, ben avalat per gairebé vint any al capdavant del sector. En parlem amb en Pau Deulofeu, el gerent del local, ubicat al carrer Moxo d’Empuriabrava i obert tot l’any.

    – Fa temps que el local destaca a l’Empordà. Quin és el secret per seguir endavant tant de temps?
    El Sikim aquest any ha fet 18 anys i, com a tot projecte que es fa destacar, és resultat de la constància i les ganes de millorar dia rere dia, tot oferint una experiència única al client, tant al restaurant com al pub, com a la discoteca.

    – Hi ha gent que relaciona el SIKIM només amb l’estiu. Com desmentim aquesta idea?
    És normal que molta gent relacioni el Sikim amb la temporada calorosa, ja que és quan obrim totes les nits amb 7 festes diferents, i obrim el restaurant amb serveis de migdia i nit. Però al Sikim obrim tot l’any, amb programació d’artistes destacats a nivell nacional i amb festes temàtiques.

    Al restaurant seguim oferint la possibilitat de fer sopars de grup mes rere mes, des d’un aniversari fins a sopars d’empresa, tot en un espai reservat i sempre amb la possibilitat de seguir la festa a la nostra terrassa i discoteca.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”

    28 de Setembre de 202363 Vistes
    Gastronomia

    Can Maricanes: cuina a foc lent que crea vincles

    29 d'Agost de 2023196 Vistes
    Gastronomia

    L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

    28 d'Agost de 202316 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.