Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • La Fira del vehicle d’ocasió de Figueres impulsa la mobilitat sostenible amb un 25% més de vehicles híbrids i elèctrics
    • L’alcalde de Figueres dona la benvinguda als nous agents de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra
    • La Unió Esportiva Figueres i Comerç Figueres sumen esforços per a promoure la ciutat
    • La Comissió del Nomenclàtor acorda les distincions de la ciutat de Figueres 2023
    • La segona edició de la iniciativa “Beu-te el museu” uneix dotze cellers i dotze museus de la demarcació de Girona
    • Figueres millora la seguretat de vianants i bicicletes a la carretera del Far
    • Figueres prepara les mesures per fer front a l’estat d’emergència per sequera
    • XX Fira de la Poma de Relleno i de l’Horta de Vilabertran
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Peix i marisc de la Badia de Roses i carns de Girona, al Restaurant Bon Punt
    Gastronomia

    Peix i marisc de la Badia de Roses i carns de Girona, al Restaurant Bon Punt

    27 de Juliol de 20195 Vistes
    Bon Punt

    Just a tocar la pujada del pont sobre el Fluvià i la carretera que porta a la platja i a l’Armentera, concretament al carrer del Carme número 8, de la vila de Sant Pere Pescador, ens trobem amb un emblemàtic establiment restaurador que, amb el nom de “Restaurant Bon Punt” fa més de trenta anys que ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per gaudir del peix i marisc de la Costa Brava, les carns de Girona i la vedella de l’Empordà acompanyats dels excel·lents vins de la Denominació d’Origen Empordà. Una aposta pels productes de km.0 en la seva carta per oferir una cuina de proximitat i qualitat.

    Aquest local, -que compta amb més de 30 anys d’existència de la mà de la família Pagès-, es va iniciar com a bar i, posteriorment, adaptant-se a la demanda de la clientela va anar ampliant els seus serveis fins a oferir menjars, i en l’actualitat disposa de bar, menjador i una magnífica terrassa exterior.

    El responsable del restaurant, Jaume Pagés, ens explica que el nom es va posar “perquè l’establiment es troba en un “bon punt”, amb molta visibilitat, i a prop dels aparcaments públics de la població”.

    El “Restaurant Bon Punt” ofereix als seus clients quatre possibilitats de menús : el menú del dia i tres menús de degustacions: carns ibèriques, arrossos i marisc. A més,s’ha de destacar que també disposen de les anomenades “barques de degustació”, unes safates de 70 cm amb peix, fritura i marisc i fins i tot un menú vegetarià. Tota aquesta oferta es complementa, a més, amb una carta amb un centenar de plats per a escollir elaborats en les dues cuines de què disposa el local, una cuina tradicional i una de carbó que està situada a l’exterior on poden realitzar les seves especialitats com són els peixos, a la planxa i a la brasa, els arrossos i la carn a la brasa, sense oblidar la seva carta de postres Durant els mesos d’hivern l’especialitat del restaurant està més orientada cap a la cuina de temporada.

    El “Restaurant Bon Punt” obre cada dia durant els mesos de juliol i agost de la 1 del migdia a les 4 de la tarda,i,de les 7 de la tarda, a les 11 de la nit, mentre que el grill funciona ininterrompudament de les 4 de la tarda fins a quarts d’11 de la nit. Durant la temporada d’hivern el local obre cada dia excepte els dijous i tanca per vacances durant el mes de novembre. Trobareu informació detallada al web: www.bonpunt.com i si voleu fer reserva ho podeu fer al telèfon +34 972 52 00 44.

    Redacció, JMO

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Can Maricanes: cuina a foc lent que crea vincles

    29 d'Agost de 2023109 Vistes
    Gastronomia

    L’extensa varietat de tapes i les carns a la pedra, els plats estrella de Ca La Margarita

    28 d'Agost de 202310 Vistes
    Gastronomia

    Can Narra de Llançà segueix sent un clàssic que sempre ve molt de gust

    17 d'Agost de 2023160 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.