Restaurant Sa Gambina

Restaurant Sa Gambina, restaurant situat davant de la platja de Cadaqués, al cor de la Costa Brava (Girona, Alt Empordà), una de les principals destinacions turístiques de la Costa Brava. Els visitants se senten atrets pels molts encants que presenta aquest municipi. La seva excepcional situació, ens permet gaudir d’unes vistes magnífiques de la badia. El pintor surrealista Salvador Dalí, era client habitual del restaurant.

Com les seves platges, l’església de Santa Maria, la casa de Salvador Dalí a Portlligat o la proximitat amb el Cap de Creus. Però un altre motiu important per acostar-se a Cadaqués és la gastronomia, i en aquesta destaca el restaurant Sa Gambina, especialitzat en cuina mediterrània i catalana.

És un espai ideal per realitzar celebracions d’empresa, aniversaris, o simplement passar una bona estona en família. La cuina del restaurant Sa Gambina es basa en productes del mar i de la terra, de qualitat, amb gran varietat de peix i marisc de la Costa Brava. La carta disposa d’una àmplia varietat de plats de tots els sabors i gustos, amb menció especial per a la bullabessa, els arrossos i les paelles, que són els que tenen més èxit entre la clientela del restaurant. Àmplia varietat de plats de tots els sabors i per a tots els gustos.

SA GAMBINA
www.restaurantsagambina.com