Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • 66Butaques tanca temporada amb un concert a l’aire lliure amb Chaqueta de Chándal, Bewis de la Rosa i la dj figuerenca Ryna
    • La lluita contra el càncer i l’art flamenc units per una bona causa
    • Les Catifes de Corpus, inici de la Fira de la Rosa, que omplirà Roses de flors, gastronomia i animació
    • Figueres es MOU celebrarà la seva desena edició consolidat com un dels principals festivals de dansa del país
    • Més de 80 persones van assistir a l’esdeveniment “La bona nutrició” a Capmany
    • Homenatge a la vellesa de Sant Pere Pescador 2023
    • Els grups municipals de PSC, Junts per Roses i Gent del Poble estableixen un acord de pacte de govern
    • La DO Empordà supera per primer cop els 6 milions d’ampolles venudes en un any
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Gastronomia»Roberto Capelli: “La pizzeria el Gecko és un lloc de trobada a Sant Climent”
    Gastronomia

    Roberto Capelli: “La pizzeria el Gecko és un lloc de trobada a Sant Climent”

    11 d'Abril de 202217 Vistes
    Pizzeria_Gecko

    Va ser el novembre del 2019 quan en Roberto obria la pizzeria a la plaça Carles Cusí de Sant Climent Sescebes.

    Què el fa decidir a obrir una pizzeria a Sant Climent?

    Fa anys que visc a Sant Climent i hi tinc una casa rural. Com a bon italià, quan vaig veure l’oportunitat d’agafar un traspàs, una pastisseria que hi havia, vaig pensar que era molt bona idea obrir una pizzeria per donar vida al poble i, també, com a projecte personal. El problema va venir quan després de poc més de tres mesos de la inauguració, va arribar la pandèmia. Això ens va complicar molt les coses. Però finalment, he aguantat el 2020. Durant aquest transcurs el meu soci inicial va plegar i ara s’ha incorporat una parella jove, de la qual, el noi fa unes pizzes excel·lents!

    En què es diferencia el Gecko de la resta de pizzeries?

    El secret és a la massa. Malauradament, algunes grans marques han utilitzat aquesta frase com a eslògan i ara sembla un tòpic, però és la realitat. Quan vaig arribar, la cultura de la pizza no era gaire bona, així i tot darrerament està millorant, hi ha gent més professional, més preparada i el client també ho sap valorar més. Nosaltres fem una pizza artesana, romana, subtil, amb els ingredients de la base provinents d’Itàlia; tant la farina, com el tomàquet, com la mozzarella. Cada base que fem és com fer una criatura nova, hi ha una feina artesanal que implica un temps de llevat de la massa de 48 hores, i en surt un producte fet amb afecte i molt saludable.

    Quin atractiu té la vostra pizzeria?

    A més de les pizzes fetes a mà amb els millors ingredients, el punt fort del local és la terrassa, que obrim a partir de setmana santa. La pizza és un producte de vespre-nit, i la pizzeria és un lloc de trobada de joves i no tan joves. La meva idea és donar-li una mica de vida a Sant Climent i a tots els pobles del voltant, tant caps de setmana com també entre setmana.

    Així teniu força clientela.

    La veritat és que els caps de setmana hi ha molta més gent, sobretot en temporada alta, i tot i que a la terrassa tenim molt lloc, és millor reservar taula. Entre setmana és diferent, durant la temporada baixa hi ha menys moviment, la gent està acostumada a emportar-se la pizza a casa seva, i per aquesta raó també oferim un servei d’entrega a domicili. De tota manera, ens agrada que la gent surti de casa i hi hagi moviment a la plaça!

    Pizzeria_Gecko

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Gastronomia

    Gregory Abella: “El més important és el que el nostre client quedi satisfet”

    2 de Juny de 202356 Vistes
    Gastronomia

    Carn de proximitat per llepar-se els dits al Racó de la Brasa

    28 de Maig de 202314 Vistes
    Gastronomia

    Restaurant l’Àncora, el privilegi de sopar amb la millor posta de sol

    15 de Maig de 202318 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 378

    Revista Crae 378
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.

    Atenció! Aquest lloc està utilitzant cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.AcceptarNoPolítica de privacidad