Solovida

El restaurant Solo Vida de Palau-Saverdera és una temptació pels paladars més exquisits. D’ençà que van obrir, el maig del 2021, l’equip de cuina ha mostrat un gran nivell treballant els productes d’una manera sublim, artesanalment amb paciència i dedicació, oferint una presentació molt atractiva de cadascuna de les obres culinàries, i combinant una cuina artesanal amb la d’autor.

L’equip de sala no es queda enrere en aquesta aposta per buscar l’excel·lència. L’atenció al client i la cura per cada detall han anat in crescendo des del dia que van obrir, oferint el tracte personalitzat i proper per a fer sentir el client com a casa, i alhora convidar-lo a traslladar-se en un context d’exclusivitat i elegància amb uns preus a la carta molt correctes.

L’espai, una masia al bell mig del balcó de l’Empordà, els confereix un entorn idíl·lic per aquells que vulguin perdre’s en la bona cuina de la comarca. La decoració, pensada i construïda seguint l’harmonia de les textures i colors, situen als comensals en un context de calma paradisíaca. Gent d’arreu peregrina al Solo Vida per delectar-se de les seves propostes, sempre innovadores i canviants. Cada plat és un viatge de sensacions i gustos que satisfaran a tots els públics.

 638 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui