Isidre Felip

Isidre Felip és agricultor i és un dels productors que han apostat per l’apreciada cirera de Terrades. És alcalde del municipi de Terrades des del 1995 i en aquests quart de segle ha vist com la població del municipi passava d’uns 190 habitants als 314 que hi havia al darrer cens del 2018.

Una de les joies més conegudes de la vila són les reconegudes cireres de Terrades, amb varis productors al poble, que es venen per tot Catalunya i el sud de França i producte per al qual treballen, conjuntament amb Llers, per dotar-lo amb el segell de qualitat de “Cirera de l’Empordà”.

Isidre Felip va tornar a merèixer la confiança dels seus veïns a les darreres eleccions municipals del 2019, en què el seu equip va obtenir la majoria.

Quins creu que son els millors fets positius per al poble que s’han dut a terme en els darrers anys?

El més important podem dir que ha estst el fet que em fet tot el possible per donar el millor servei als nostres habitants per tal que es sentin bé al poble.

I els negatius, si és que creu que n’hi ha hagut algun? Si n’hi ha hagut algun hem intentat trobar-hi hi solució i resoldre-ho Com veu el futur de Terrades per als propers anys?

Crec en els futur dels pobles petits, ja que s’està demostrant cada vegada més que molta gent s’estima més viure en un poble petit que no a les grans ciutats. Ara bé, per això és molt important, poder comptar amb els millors serveis per poder oferir als nous residents. En 25 anys, a Terrades, hem passat de 190 a 370 habitants i esperem seguir creixent sense traumes i cobrint le necesssitats dels terradenc i terradenques.

Coneix la RevistaCRAE? Qué li sembla?

Conec la revista i aprofito per felicitar en Pau Guerrero i tot els seu equip per la feina que fan, especialment donant a conèixer i difonen els actes i les festes de molts pobles de la comarca com les festes majors o les de la vellesa, arribant a molts lloc on no hi arriben altres mitjans informatius. Per molts anys!