Xavi Jimenez

Amb motiu dels quinze anys d’existència de la Revista CRAE també hem volgut conèixer la opinió d’un lector, ja que aquest són la peça clau als quals va dirigida la revista i és important saber com la veuen i el seu parer sobre els temes que plantegem a diferents autoritats, empresaris,etc.

Per aquesta ocasió contem amb la col·laboració del polifacètic Xavier Jiménez, periodista, opinador i coneixedor de la ciutat i els seus habitants, primer des de l’atalaia del seu establiment i actualment trepitjant el carrer i copsant la opinió dels seus convilatans.

Xavier Jiménez vol destacar com a fet més positiu “l’arribada de l’AVE, “gràcies a la insistència de l’alcalde Joan Armangué, que va aconseguir que parés a Figueres”. També destaca el centenari de Dalí ,el 2004, i la celebració dels 40 anys del seu museu, el 2014”.

Jiménez sol ser molt crític amb els nostres polítics i governants i creu que “molts d’ells es dediquen a fer de polítics, no de figuerencs, prioritzant els seu partit per la ciutat”.

Com a exemple troba surrealista que “l’entrada del nou pàrquing del camp de futbol tingui l’entrada pel carrer d’El Far, i no per l’Avinguda Vilallonga, que és per on, si es tractés d’una empresa privada hauria fet un accés ben visible anunciat per tota l’avinguda“. També troba a faltar que “no se’n tregui més profit dels fills il·lustres com Dalí, Pep Ventura, Fages o Monturiol (P.ex. d’aquet darrer: concurs d’invents…fira d’inventors, exposicions de maquetes de submarins…) cal tenir imaginació i -inventar- activitats per a tot l’any no només d’aniversari en aniversari”, ens diu.

Pel que fa al futur creu que “cal un canvi radical de mentalitat per lluitar pel futur de Figueres amb una major implicació de les autoritats i la societat”.

Finalment felicita la revista i el seu promotor Pau Guerrero, per què no és gens fàcil mantenir una revista al llarg de quinze anys i a més, com és el cas del CRAE, guanyant cada vegada més pàgines, més tirada i més edicions i amb més continguts i reportatges. Per molts anys!!!

 2,386 visualitzacions totals,  3 vistes d’avui