A la Riba, al rovell de l’ou de Cadaqués, Sa Gambina, amb la seva espectacular…
Inaugurat el passat 19 de juny, a la zona esportiva de Llers, de ben segur…
Darrere dels seus fogons d’aquest local hi ha una extensa trajectòria professional i una filosofia…
En aquets moments de crisi i pandèmia en què molts establiments restauradors estan tancant portes…
Emmarcat a la Jonquera, Can Santos suma més de 30 anys d’activitat, amb la sempre…
La proposta d’avui ens portarà fins al corriol de les Bruixes, de Figueres, ja que en el número 11 d’aquest cèntric carrer es troba un restaurant que és tot un clàssic en la gastronomia local: El restaurant xinés ShangHaï, un local fundat el 1974 per Pablo Lee, i la seva dona Letícia Hsing Kuo.
El passat dijous 1 d’abril es va inaugurar el nou Kombu a la plaça de…
Ferran Adrià apadrina el segell Gastronomia d’Origen, que vol potenciar des de Roses, la gastronomia…
Elena Cabrera, propietària del local amb el seu marit, Manel, ens aconsella alguns dels millors…
El Falconera està presidit pel concepte show cooking, i la seva cuina es caracteritza per la utilització de productes de proximitat o km 0 destacant tant pel producte com per la seva cuina.
Fa més d’un any que Uliano Vicens Ventresca és al capdavant de l’emblemàtic establiment figuerenc que va fundar el seu pare fa tres dècades.
El reconegut xef Paco Pérez, del Restaurant Miramar, de Llançà, assumirà la gestió de l’oferta gastronòmica de l’Hotel Peralada.
En aquest establiment de Llançà pots gaudir d’unes bones tapes o d’un suculent plat de…
Josep Cervera explica que el seu restaurant habitualment tancava aquest mes, però aquest any, a…
El local de Julio Estrela s’ha convertit en un local de referència en tan sols…
Sorprèn el teu paladar i el dels teus amb l’exquisida varietat de propostes gastronòmiques de…
Restaurant Sa Gambina, restaurant situat davant de la platja de Cadaqués, al cor de la…
Enzo i Mara són una parella d’italians que van arribar a Roses fa 20 anys. Després de…